Om SejLeg

Starten og idéen

Som far til to drenge på henholdsvis 4 og 7, har jeg allerede set meget legetøj vandre igennem vores hus. For et par år siden var jeg på jagt efter en god gave til min ælste dreng Kasper. Jeg kunne erindre noget trælegetøj fra min egen barndom, som havde underholdt mig i utallige timer. Noget legetøj hvor man med flade stykker træ med huller i, og med skruer og møtrikker, kunne bygget alt fra byggekraner til robotter. Efter en tur i Fætter BR og Legekæden plus en lokalt legetøjsbutik, måtte jeg erkende at det nok ikke var så let at finde. Efter en del søgen på nettet fandt jeg frem til at Brandet hed Heros Konstructor og blev produceret i Tyskland. Men ingen Danske netbutikker tilbød dette Brand, så jeg fik købt en stor pakke hjem fra Tyskland og da dette blev et stor hit hos begge mine drenge var ideen til en webbutik født.Butikker er bygget op over temaet konstruktionslegetøj, men tilbyder også andet legetøj jeg mener har en god lege værdi og ikke minst legetøj der har høj nok kvalitet til at jeg kan stå inde for det. 

 

Michael G. Andersen 
Tidligere Indehaver af SejLeg.dk

De nye ejere

Vi er 4 gæve gutter fra det kolde Nordjylland, som hedder Marc, Mike, John og Lars, som overtog dette fantasiske legetøjsunivers fra Michael G. Andersen.

Vi går op i at fortsætte Sejleg.dk i Michaels ånd, men med twist og at vi har verdens bedste kundeservice! Da vi elsker når børn og forældre er tilfredse❤️