ILLUMILIGHT LED Lyskæde - Midnight

Oversigt

Vil du gerne have, at godnathistorien bliver lige en tand ekstra hyggeligere, så er lyskæderne fra ILLUMILIGHT lige noget for dig. Det smukke skær, den magiske atmosfære, er bare lidt, denne smukke lyskæde kan byde på. Du kan bruge den på børneværelset, i stuen, på altanen eller et helt andet sted. Lyskæden består af 20 LED lys på en kæde samt 20 smukke bomuldskugler. Kæden leveres usamlet i en flot, præsentabel æske.

Alle bomuldskuglerne er lavet i hånden og bliver fremstillet af bomuldstråd. Produktionen foregår på den måde, at man lader flere tråde løbe omkring en ballon med en speciel blanding af rismel og lim, hvori i der også er naturligt gummi. De mange tråde laver kuglens struktur og danner den rustikke overflade. Efter det, tørrer de i solen, og ballonen bliver nu fjernet. Da det er trådene der skaber kuglens unikke form, er der derfor ingen af bomuldskuglerne der er 100% ens.

Da produkterne er håndlavede af dygtige thailandske arbejdere, støtter du derfor et helt samfund af kvinder i Chaing Mai i Thailand.

Specifikationer:
Størrelse på en bomuldskugle - 6,5 cm. i diameter.
Længde på lyskæde - 140 cm. lang (+ 150 cm. ledning til stik fra første pære), 230V.
Farve lyskæde - Transparent.
Farve bomuldskugler -Sort, grå og hvid
Tilbehør- To reservepærer medfølger

ILLUMILIGHT LED Lyskæde - Midnight

Denne lyskæde fra ILLUMINIGHT er i flotte mørke nuancer og passr godt til de lidt mørkere tider - Denne lyskæde kan pynte mange steder.

Pris: 249,00 DKK

Tilbud: 229,00 DKK

Varen er ikke på lager

Alle varer blive afsendt fra eget lager, indenfor 1-2 hverdage.

Det er også muligt efter aftale at afhente varer på adressen i Låsby.