ILLUMILIGHT LED Lyskæde - Tropical

Oversigt

Lyskæden Tropical fra ILLUMILIGHT er i mange af regnbuens flotte farver. Lyskæden giver en magisk atmosfære fra de flotte, farverige bolde. Sæt dem op på terrassen en aften og se det smukke lys. Måske på værelset, eller i en hule du selv har bygget.
Der er så mange muligheder. Lyskæden består af 20 LED lys på en kæde samt 20 flotte bomuldskugler. Kæden leveres usamlet i en flot præsentabel æske.

Alle bomuldskuglerne er lavet i hånden og bliver fremstillet af bomuldstråd. Produktionen foregår på den måde, at man lader flere tråde løbe omkring en ballon med en speciel blanding af rismel og lim, hvori i der også er naturligt gummi. De mange tråde laver kuglens struktur og danner den rustikke overflade. Efter det, tørrer de i solen, og ballonen bliver nu fjernet. Da det er trådene der skaber kuglens unikke form, er der derfor ingen af bomuldskuglerne der er 100% ens.

Da produkterne er håndlavede af dygtige thailandske arbejdere, støtter du derfor et helt samfund af kvinder i Chaing Mai i Thailand.

Specifikationer:
Størrelse på en bomuldskugle - 6,5 cm. i diameter.
Længde på lyskæde - 140 cm. lang (+ 150 cm. ledning til stik fra første pære), 230V.
Farve lyskæde - Transparent.
Farve bomuldskugler - Multifarvet
Tilbehør - To reservepærer medfølger

ILLUMILIGHT LED Lyskæde - Tropical

Lysekæden Tropical fra ILLUMILIGHT i mange af regnbuens smukke farver - Pefekt i hulen som belysning.


Pris: 249,00 DKK

Tilbud: 229,00 DKK

Varen er på lager

Alle varer blive afsendt fra eget lager, indenfor 1-2 hverdage.

Det er også muligt efter aftale at afhente varer på adressen i Låsby.