ILLUMILIGHT LED Lyskæde - Roses

Oversigt

Denne smukke, elegante lyskæde fra ILLUMILIGHT er i flotte lyserøde nuancer. Den ville passe perfekt til et pigeværelse, eller måske et helt andet sted. Du kan også få en lysende væg, ved at hænge den op som en anderledes rum-opdeler. Der er så mange muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser. Lyskæden består af 20 LED lys på en kæde samt 20 flotte bomuldskugler. Kæden leveres usamlet i en flot præsentabel æske.

Alle bomuldskuglerne er lavet i hånden og bliver fremstillet af bomuldstråd. Produktionen foregår på den måde, at man lader flere tråde løbe omkring en ballon med en speciel blanding af rismel og lim, hvori i der også er naturligt gummi. De mange tråde laver kuglens struktur og danner den rustikke overflade. Efter det, tørrer de i solen, og ballonen bliver nu fjernet. Da det er trådene der skaber kuglens unikke form, er der derfor ingen af bomuldskuglerne der er 100% ens.

Da produkterne er håndlavede af dygtige thailandske arbejdere, støtter du derfor et helt samfund af kvinder i Chaing Mai i Thailand.

Specifikationer:
Størrelse på en bomuldskugle - 6,5 cm. i diameter.
Længde på lyskæde - 140 cm. lang (+ 150 cm. ledning til stik fra første pære), 230V.
Farve lyskæde - Transparent.
Farve bomuldskugler - Lyserøde nuancer
Tilbehør - To reservepærer medfølger

ILLUMILIGHT LED Lyskæde - Roses

Elegant lyskæde fra ILLUMILIGHT i flotte lyserøde farver samt hvid - Passer perfekt til et pigeværelse
Pris: 249,00 DKK

Tilbud: 229,00 DKK

Varen er ikke på lager

Alle varer blive afsendt fra eget lager, indenfor 1-2 hverdage.

Det er også muligt efter aftale at afhente varer på adressen i Låsby.