ILLUMILIGHT LED Lyskæde - Forrest

Oversigt

Med lyskæden fra ILLUMILIGHT i farven forrest, får du en lyskæde i flotte grønne nuancer. Du kan hænge den op på dit værelse, i en hyggekrog eller på terrassen. Du kan også bygge en hule og hænge kæden op, så du får lysskæret som fra en skov. Det er kun fantasien der sætter grænser. Lyskæden består af 20 LED lys på en kæde samt 20 smukke bomuldskugler. Kæden leveres usamlet i en flot præsentabel æske.

Alle bomuldskuglerne er lavet i hånden og bliver fremstillet af bomuldstråd. Produktionen foregår på den måde, at man lader flere tråde løbe omkring en ballon med en speciel blanding af rismel og lim, hvori i der også er naturligt gummi. De mange tråde laver kuglens struktur og danner den rustikke overflade. Efter det, tørrer de i solen, og ballonen bliver nu fjernet. Da det er trådene der skaber kuglens unikke form, er der derfor ingen af bomuldskuglerne der er 100% ens.

Da produkterne er håndlavede af dygtige thailandske arbejdere, støtter du derfor et helt samfund af kvinder i Chaing Mai i Thailand.

Specifikationer:
Størrelse på en bomuldskugle - 6,5 cm. i diameter.
Længde på lyskæde - 140 cm. lang (+ 150 cm. ledning til stik fra første pære), 230V.
Farve lyskæde - Transparent.
Farve bomuldskugler - Grønne nuancer.
Tilbehør - To reservepærer medfølger

ILLUMILIGHT LED Lyskæde - Forrest

Lysekæden Forrest fra ILLUMILIGHT i flotte grønne nuancer - Pefekt på terrassen på en varm sommeraften.


Pris: 249,00 DKK

Tilbud: 229,00 DKK

Varen er på lager

Alle varer blive afsendt fra eget lager, indenfor 1-2 hverdage.

Det er også muligt efter aftale at afhente varer på adressen i Låsby.