ILLUMILIGHT LED Lyskæde - Christmas Stars

Oversigt

Er du vild med glimmer og vilde farver, så er den her lyskæde fra ILLUMILIGHT lige noget for dig. Christmas stars er nemlig både med guld- og sølvkugler med glimmer. Den kan pynte fint på værelset eller i stuen omkring juletid. Du kan også bygge en hule og hænge dem op, så det bliver endnu mere hyggeligt og fint. Lyskæden består af 20 LED lys på en kæde samt 20 smukke bomuldskugler. Kæden leveres usamlet i en flot, præsentabel æske.

Alle bomuldskuglerne er lavet i hånden og bliver fremstillet af bomuldstråd. Produktionen foregår på den måde, at man lader flere tråde løbe omkring en ballon med en speciel blanding af rismel og lim, hvori i der også er naturligt gummi. De mange tråde laver kuglens struktur og danner den rustikke overflade. Efter det, tørrer de i solen, og ballonen bliver nu fjernet. Da det er trådene der skaber kuglens unikke form, er der derfor ingen af bomuldskuglerne der er 100% ens.

Da produkterne er håndlavede af dygtige thailandske arbejdere, støtter du derfor et helt samfund af kvinder i Chaing Mai i Thailand.

Specifikationer:
Størrelse på en bomuldskugle - 6,5 cm. i diameter.
Længde på lyskæde - 140 cm. lang (+ 150 cm. ledning til stik fra første pære), 230V.
Farve lyskæde - Transparent.
Farve bomuldskugler - Hvid, Guld og sølv med glimmer.
Tilbehør- To reservepærer medfølger

ILLUMILIGHT LED Lyskæde - Christmas Stars

Denne lyskæde fra ILLUMINIGHT er i flotte farver der har en stemning der passer til julen - Denne lyskæde kan pynte mange steder.

Pris: 299,00 DKK

Tilbud: 259,00 DKK

Varen er på lager

Alle varer blive afsendt fra eget lager, indenfor 1-2 hverdage.

Det er også muligt efter aftale at afhente varer på vores lager i Pandrup